Зведення ООС: 20 обстрілів, є поранені

Читать на русском
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Бойові дії тривали на окремих напрямках із застосуванням переважно стрілецької зброї.

Упродовж минулої доби, 17 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Бойові дії тривали на окремих напрямках із застосуванням переважно стрілецької зброї.

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру Об’єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 17 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Противник минулої доби 20 разів порушував режим припинення вогню, з них 6 разів із застосуванням мінометів. Підрозділи Об’єднаних сил ставали на заваді провокаційним діям ворога та давали йому адекватну відповідь», - повідомили у прес-центрі.

Відмічається активізація російсько-окупаційних військ увечері та темної пори доби. На луганському напрямку, близько 19-ї години та опівночі окупанти відкрили вогонь з мінометів по українських позиціях в районі населених пунктів Кримське і Новотошківське. Один український захисник Кримського під час обстрілу отримав поранення.

Також заборонену Мінськими домовленостями зброю противник застосував на донецькому напрямку, в районах населених пунктів Піски та Старогнатівка, що під Волновахою.

На маріупольському напрямку упродовж минулої доби тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районах населених пунктів Пищевик, Гнутове, Водяне, Широкине.

«Належне інженерне обладнання наших позицій та адекватна відповідь Об'єднаних сил запобігли загибелі особового складу та не допустили більшої активізації противника», - додали у прес-центрі.

За даними розвідки, минулої доби противнику нанесено втрат: п’ять окупантів поранено. Втрат військ Об’єднаних сил поточної доби немає.

Раніше стало відомо, коли закінчать зміцнювати кордон з РФ.

Тоді як в ООН заявили, що в Україні стало менше тортур.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: