У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
За інформацією штабу ООС, все вогневі провокації бойовиків були успішно пригнічені. Зараз ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

У результаті бойових дій на Донбасі сьогодні, 12 червня, загинув один український військовий.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці штабу Операції об'єднаних сил в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 12 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У результаті ведення бойових дій один український військовослужбовець загинув. Втрати противника уточнюються», - наголошується в повідомленні.

При цьому додається, що протягом дня бойовики 11 раз порушували режим припинення вогню, з яких 4 рази з важкого озброєння.

«Ворог вдавався до провокацій в районах населених пунктів Новотошківське, Новотроїцьке і Водяне, де відкривав вогонь з 120-мм і 82-мм мінометів. Активна оборона підрозділів Об'єднаних сил тривала поблизу Мар'їнки, Троїцького, Гнутово і Водяного, де противник використовував стрілецьку зброю і гранатомети... Вогонь снайпера був зафіксований в районі Ломакине на маріупольському напрямі», - уточнюється в повідомленні.

За інформацією штабу ООС, все вогневі провокації бойовиків були успішно пригнічені. Зараз ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

Також відзначимо, що на Донбасі бойовики не пускають експертів на небезпечні об'єкти.

Нагадаємо, за інформацією Павла Клімкіна, Росія пропонує фейкову місію ООН на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: