Безпілотник ОБСЄ виявив танки сепаратистів

Читать на русском
Безпілотник ОБСЄ виявив на непідконтрольній уряду України території в Луганській і Донецькій областях танки та реактивні системи залпового вогню Град.

Безпілотник ОБСЄ виявив на непідконтрольній уряду України території в Луганській і Донецькій областях танки та реактивні системи залпового вогню «Град».

Про це йдеться в повідомленні місії, оприлюдненому в четвер, 14 червня, пише «Слово і Діло».

Меморандум проти РФ у суді ООН: чи вдасться домогтися компенсації за Крим і Донбас?12 червня Україна передала до Міжнародного суду ООН меморандум про порушення РФ Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму.

Так, 8 червня БПЛА виявив 7 реактивних систем залпового вогню (РСЗВ; БМ-21 «Град», 122 мм) приблизно за 6 км на південний схід від н. п. Міусинськ, 62 км на північний захід від Луганська.

Також 8 червня за лініями розмежування, але за межами виділених місць зберігання озброєння в непідконтрольних уряду районах, безпілотник виявив 34 танки (24Т-72 і 10Т-64) приблизно за 3,5 км на південний схід від н. п. Тернове. Ще 11 танків (Т-72) були виявлені орієнтовно за 3 км на захід від н. п. Мануйлівка.

Також безпілотник спостерігачів зафіксував зенітно-ракетний комплекс (9К35 «Стріла-10»), розміщений із порушенням ліній відведення в н. п. Гольмовский (49 км на північний схід від Донецька).

Раніше в Державіаслужбі пояснили обмеження польотів безпілотників.

Також нагадаємо, що українські військові збили безпілотник бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: