У Харкові підірвали банкомат: викрали гроші

Читать на русском
Невідомі підірвали банкомат Ощадбанку в Харкові та забрали з нього гроші. Сума вкраденого  встановлюється.

Невідомі підірвали банкомат Ощадбанку в Харкові й забрали з нього гроші.

Про інцидент повідомляє поліція Харківської області, пише «Слово і Діло».

«13 червня близько 4:00 до Немишлянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що стався вибух у банкоматі, розташованому на вулиці Краснодарській», – ідеться в повідомленні.

Унаслідок події ніхто з громадян не постраждав. За висновками фахівців вибухотехнічного управління обласного главку поліції, зловмисники використовували саморобний вибуховий пристрій. Невідомі заволоділи грошовими коштами, сума яких встановлюється.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили речові докази, які надіслали на експертизу. Інформацію внесли до Журналу єдиного обліку заяв і правопорушень Немишлянського відділу поліції. Вирішується питання щодо її кваліфікації за Кримінальним кодексом України. Зазначається, що правоохоронці встановлюють усі обставини та осіб, причетних до події.

Нагадаємо, в Харкові восьмий день поспіль «мінують» будівлі п'яти бізнес-центрів. Так, у вівторок правоохоронці вчергове перевіряли інформацію про мінування бізнес-центрів на вулицях Академіка Проскури, Свободи, Алчевських, Богдана Хмельницького та проспекті Московському.

Раніше в Києві вночі «мінували» станції метро.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: