Зведення ООС 11 червня: 32 обстріли, поранені троє бійців

Читать на русском
За минулу добу в зоні операції Об'єднаних сил терористи 32 рази порушили режим припинення вогню, з них сім разів застосували важке озброєння - 120 і 82 мм міномети.

За минулу добу в зоні операції Об'єднаних сил терористи 32 рази порушили режим припинення вогню, з них сім разів застосували важке озброєння - 120-мм і 82-мм міномети.

Як повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил, на Луганщині найбільш активні бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 10 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону в районі населеного пункту Опитне, на маріупольському напрямку - поблизу населених пунктів Павлопіль, Водяне та Лебединське.

У результаті бойових дій троє українських військових отримали поранення. За даними розвідки, був знищений один бойовик, ще троє були поранені.

Вночі 11 червня в районі населеного пункту Новотошківське бойовики застосували 122-міліметрові артилерійські системи.

Як раніше повідомлялося, Болгарія запустила програму реабілітації українських бійців.

Також у штабі назвали найбільш «гарячі» напрямки на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: