Неділя в ООС: бойовики активізувалися на луганському напрямку

Читать на русском
У районі проведення ООС відзначається активізація російсько-окупаційних військ на луганському напрямку в районі населеного пункту Новотошківське.

У районі проведення операції Об’єднаних сил (ООС) відзначається активізація російсько-окупаційних військ на луганському напрямку в районі населеного пункту Новотошківське.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив представник прес-центру ООС підполковник Віктор Шубец.

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 10 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«На Донецькому напрямку в районах населених пунктів Піски і Опитне противник під прикриттям мінометного вогню намагався покращити своє тактичне положення... На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська вели турбуючий та провокаційний вогонь по наших позиціях в районах населених пунктів Новоселівка друга, Лебединське та Гнутове», - повідомив Шубец.

Крім цього, на маріупольському напрямку відмічена поява важкого озброєння. Зазначається, що українські військові продовжують вести лише оборонні дії.

Раніше стало відомо, що в Авдіївці відновили подачу води.

Тим часом, у штабі повідомили, що минулої доби бойовики 30 разів порушили режим припинення вогню - 2 українських військових зазнали поранень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: