Маск показав нову Tesla Model Y

Читать на русском

Ілон Маск показав зображення нової моделі Tesla - кросовера Model Y, презентація якого запланована на березень 2019 року.

Глава компанії Tesla Ілон Маск показав тизерне зображення нової моделі Tesla.

Про це інформує Autocar, пише «Слово і Діло».

Маск опублікував зображення компактного кросовера Model Y, презентація якого запланована на 15 березня 2019 року.

Виробництво Model Y почнеться в 2010 році. Генеральний директор Tesla оцінює заявки від компаній, що пропонують контракт на поставку деталей для Model Y.

Ймовірно, Маск буде підбирати компанії ще більш ретельно, ніж зазвичай, з огляду на нещодавні проблеми з поставками деталей, через які були затримки під час виробництва Model 3. Model Y буде невеликим позашляховиком.

Нове зображення демонструє, що автомобіль без дзеркал заднього виду. «Модель Y буде поставлятися зі значно більш досконалим суперкомп'ютером, ніж поточні моделі Tesla», - йдеться в повідомленні. Запуск комерційних автомобілів Tesla стане частиною генерального плану Part Deux - стратегії, яка передбачає трансформацію сектора громадського транспорту.

План був опублікований в 2016 році, через десять років після первісного генерального плану Tesla, в якому були передбачені запуски моделей S, Model X і Model 3. Збірка Model Y буде відбуватися на заводі в Каліфорнії.

Ціни на кросовер будуть починатися від 45 тис доларів.

Раніше Маск розповів про повнопривідну Tesla з двома двигунами.

Також Tesla стала найдорожчим автовиробником в США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: