Заступники Зубка в квітні отримали 85 тисяч гривень премій

Читать на русском
В'ячеслав Негода отримав 25 тисяч гривень премій, ще троє заступників міністра – по 20 тисяч гривень.
Слово і Діло

Заступники міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслав Негода, Едуард Кругляк, Лев Парцхаладзе і Тарас Токарський у квітні отримали 85 тисяч гривень премій.

Про це йдеться у відповіді міністерства на запит «Слова і Діла».

Премія Негоди склала 25 тисяч гривень. Крім того, йому нарахували 15 тисяч гривень окладу, 13,5 тисяч гривень надбавки за інтенсивність, 7,5 тисяч гривень за вислугу років, 5 тисяч 250 гривень за роботу з державною таємницею.

Скільки міністри Гройсмана заробили в березніАваков отримав найбільшу зарплатню, заробітки Омеляна впали майже на 50 тисяч гривень, а Кутовому взагалі не заплатили.

Решта заступників Геннадія Зубка отримали по 20 тисяч гривень премії. Оклад Кругляка минулого місяця склав 14 тисяч гривень, 12,6 тисячі гривень – за інтенсивність, 2,1 тисячі гривень – за доступ до держтаємниці, 4,2 тисячі гривень – за вислугу років.

14 тисяч гривень окладу в квітні отримав Парцхаладзе плюс 12,6 тисячі гривень за інтенсивність, 2,1 тисячі гривень – за доступ до держтаємниці, 1 тисячу 680 гривень – за вислугу років, 6 тисяч 35,28 гривні – відпускні.

Оклад Токарського також склав 14 тисяч гривень. Крім того, чиновнику нарахували 12,6 тисячі гривень надбавки за інтенсивність і 7 тисяч гривень за вислугу років.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко заробив у березні 24 тисячі 741,43 гривні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: