Сейфи та тунелі Романчука: справа й досі не розслідувана

Читать на русском
Його справа в суді зараз ніяк не рухається. За останні півроку слухань по суті майже не було. Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Дмитро Гнап.

Колишній заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук, який прославився в Україні після того, як правоохоронці знайшли під його будинком підземні тунелі із сейфами, невдовзі після затримання, він вийшов на волю під заставу в 5,5 мільйонів гривень.

Його справа в суді зараз ніяк не рухається. За останні півроку слухань по суті майже не було. Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Дмитро Гнап, передає «Слово і Діло».

«Ба більше, минулої осені сталася халепа. Коли суд почав вивчати докази в справі й захотів подивитися на хабар у 80 тисяч доларів, на якому взяли Романчука, з'ясувалося, що долучені до справи долари ... фальшиві. Тобто в матеріалах провадження вони спочатку фігурували як справжні. Але коли після арешту Романчука гроші передали як доказ на зберігання до військової прокуратури, хтось підмінив їх фальшивими ... Хто підмінив? Підлеглі Матіоса досі не можуть з'ясувати...», – повідомив журналіст.

Як відомо, новина про те, що заступника голови Миколаївської ОДА Миколу Романчука спіймали на великому хабарі, з'явилася в ЗМІ 6 червня 2016 року. Її в ефірі одного з українських телеканалів озвучив головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Хабар у розмірі 80 тисяч доларів тоді нібито отримав помічник Романчука.

1 серпня 2016 року військова прокуратура Південного регіону завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: