Почався суд над екс-заступником глави Миколаївської ОДА Романчуком

Читать на русском

У Центральному райсуді Миколаєва розпочалося засідання в справі екс-заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації.
Микола Романчук у судіФото: НикВести

У Центральному районному суді Миколаєва розпочалося засідання в справі колишнього першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколою Романчуком, якого спіймали на хабарі.

Сам Романчук не вважає себе винним. Про це він розповів журналістам «НикВести», повідомляє «Слово і Діло».

Так, на засіданні з трьох адвокатів підсудного немає двох – Кулакова та Гребенюка, замість них його інтереси представляє Володимир Ткаченко. Сторону обвинувачення представляє військовий прокурор Михайло Верцімага.

Суд йшов на перерву, оскільки прокурор не надав документ, на підставі якого він уповноважений представляти обвинувачення, адже до цього в справі працювала колегія прокурорів. Після перерви прокурор надав не завірену належним чином копію документа.

Нагадаємо, раніше Микола Романчук був затриманий при отриманні хабара в розмірі 90 тис. дол. Пізніше Одеський приморський суд на два місяці заарештував його з правом внесення застави в розмірі 5 млн 512 тис. грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: