Прокуратура завершила розслідування справи Романчука

Читать на русском
Військова прокуратура завершила розслідування в справі заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука.
Микола Романчук

Військова прокуратура Південного регіону менш ніж за два місяці завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

В СБУ розповіли, які скарби знайшли у заступника голови Миколаївської ОДАПід час обшуків у маєтку першого заступника голови Миколаївської ОДА співробітники СБУ знайшли чимало валюти та дорогоцінностей.

Працівники прокуратури передали Романчуку матеріали справи для ознайомлення.

В ГПУ також повідомили, що згідно з ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України, Романчуку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 8 до 12 років із позбавленням права обіймати посади терміном до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 3 червня військова прокуратура Південного регіону спільно з СБУ затримала першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколу Романчука та ще трьох чиновників при спробі отримання хабара в розмірі 90 тис. дол. У процесі обшуку вдома в Романчука був знайдений цілий тунель із грошима та коштовностями.

11 червня головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що військова прокуратура України планує завершити розслідування справи Миколи Романчука за півтора місяця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: