Суд зняв арешт зі ще однієї нерухомості, яка належала матері Онищенка

Читать на русском
Столичний райсуд скасував арешт нерухомості однієї з фірм, що раніше належала матері газового нардепа.

Суд скасував арешт нежитлових приміщень, розташованих за адресою вулиця Хрещатик, 27-Б у Києві, які раніше належали фірмі матері народного депутата-втікача Олександра Онищенка ТОВ «Капітал Девелопмент».

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання адвоката, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат подав клопотання про зняття арешту з майна ТОВ «Капітал Девелопмент», розташованого за адресою Київ, вул. Хрещатик, 27-Б, нежитлові приміщення з №1 до №8 (групи приміщень №53)(літера А). Рішення оскарженню не підлягає.

Як відомо, нещодавно в «Капітал Девелопмент» змінився директор і співзасновник. Керівником фірми став Арсен Приходько, а власником – фірма АТ «Гесіс СА» та кіпрський офшор Ostexpert Limited. Кінцевим бенефіціаром підприємства є громадянин Швейцарії Лоріс Полло.

Раніше суд також зняв арешт із нерухомості, яка належала матері Онищенка. Підставою для зняття арешту стала зміна керівництва й власників фірми. Новим директором ТОВ «Майдан-плаза» став той самий Приходько, а бенефіціаром – швейцарець Полло.

Однак в антикорупційних органах встигли накласти арешт на корпоративні права «Майдан-плаза».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: