«Смерть» Бабченка: крапки над «і» поставить лише судовий процес

Читать на русском
Валентин Гладкихполітичний експерт

Варто поставити крапку у питанні про «спецоперацію», аби більше не борсатись у припущеннях.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог Валентин Гладких, передає Слово і Діло.

«Єдине, що безумовно добре – це те, що Аркадій Бабченко живий. Щодо всього іншого є безліч сумнівів. Буде судовий процес, буде підсудний, будуть докази, буде вирок – питань нема. Якщо всього цього не станеться як не сталося у випадках із «замахами» на «світочей» українського державотворення Геращенка та Гончаренка – будуть всі підстави вважати «спецоперацію» фікцією і геть недолугим інформприводом», - вважає Гладких.

«І не треба потім розповідати байки про те, що «винуватий» пішов на обмін - у такому разі будуть всі підстави припускати, що просто знайшли «потрібного», якого прихопили за щось, і пообіцяли за роль у цьому перформансі «вирішити питання», - зауважив політолог.

«Я поки живий»: в мережі обговорюють «воскресіння» журналіста БабченкаАркадій Бабченко живий. Його вчорашнє вбивство виявилося спланованою спецоперацією Служби безпеки України.

На його переконання, лише судовий процес може поставити крапки над «і».

Можна зрозуміти намагання ясновельможних панів змусити нас все, що вони кажуть, приймати на віру, але, на жаль, вони не мають достатнього авторитету в українському суспільстві, підкреслив експерт.

Саме тому, наголосив політолог, окрім завірянь хотілося б побачити ще й докази.

При цьому, експерт нагадав, що досі не вирішені й інші справи, зокрема щодо Надії Савченко.

«Між іншим, як там ситуація із справою Савченко – встановили і притягли до відповідальності її поплічників, які мусили стріляти з минометів у ВРУ? Як там справа про податківців, яких гелікоптерами звозили до Києва? Як зрештою справа із «розкритою» мережею агентів та ЗМІ, підконтрольною Кремлю? Все? А які були гучні «спецоперації». Любо дорого подивитися. Правда, швидше дорого, ніж любо», - проаналізував Валентин Гладких.

Як повідомлялось, спецоперація СБУ стала ТОП-новиною світових ЗМІ.

Своєю чергою, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що його «дивують і шокують заяви деяких міжнародних організацій», які критикують спецоперацію СБУ щодо Бабченка.

Як на «воскресіння» журналіста відреагували в соціальних мережах – за посланням.

Детальніше про спецоперацію – у авторському матеріалі «Синдром Бабченка». Обман всього світу під атукання порохоботів»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: