Авакова шокували заяви з критикою спецоперації СБУ

Читать на русском
Він додав, що якби була можливість робити такі операції за всіма іншими резонансним випадків, то правоохоронці «робили б це кожен день».

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що його «дивують і шокують заяви деяких міжнародних організацій», які критикують спецоперацію СБУ по інсценуванні смерті російського журналіста Аркадія Бабченка.

Спецоперація СБУ з «воскресінням» Бабченка: чи доцільно та в чому ризик?Російський журналіст Аркадій Бабченко живий. У Службі безпеки України заявили, що вчорашнє «вбивство» було спланованою спецоперацією.

Про це Аваков заявив під час брифінгу з нагоди випуску студентів поліцейської академії, у четвер, 31 травня, пише «Слово і Діло».

«Українські спецслужби, слава Богу, запобігли цьому вбивство. І слава Богу, визнали за необхідне затримати злочинця саме в такий спосіб. М'яко кажучи, дивують і шокують заяви деяких міжнародних авторитетів. Я думаю, що надалі українські спецслужби і правоохоронці не будуть керуватися громадською думкою, щоб наша територія була спокійна і людина не зазнав нападу», - зазначив Аваков.

Він додав, що якби була можливість робити такі операції за всіма іншими резонансним випадків, то правоохоронці «робили б це кожен день».

У той же час глава Нацполіції Сергій Князєв заявив, що відведену в цій спецоперації роль, «поліцейські відпрацювали від А до Я. Нарікань з боку керівництва держави не було».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: