Аукціон з будівництва метро на Виноградар перенесли вп'яте

Читать на русском
Аукціон на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії, який повинен з'єднати станцію Сирець і Виноградар, перенесений вже в п'ятий раз.

Аукціон на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії, який повинен з'єднати станцію Сирець і Виноградар, перенесений вже в п'ятий раз.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчить тендерна пропозиція, оприлюднена в системі ProZorro, передає delo.ua.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір розпочати будівництво метро на Виноградар у 2018 роціСказано 8 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

Спочатку аукціон мав відбутися 27 березня, проте пізніше переносився - спочатку на 7 травня, потім - на 29 травня, 19 червня і 4 липня.

Відповідно до нинішньої інформації, аукціон відбудеться 15 серпня. Період подачі тендерних пропозицій - до 10 липня.

При цьому знизилася орієнтовна ціна закупівлі - якщо спочатку заявлялася вартість в 6,322 млрд гривень з кроком в 0,5%, то зараз рішенням тендерного комітету заявлена ​​ціна закупівлі - 5,993 млрд гривень.

Згідно з проектом, планується побудувати ділянку від станції «Сирець» до станції «Проспект Правди» з двома станціями ( «Мостицька», «Проспект Правди») і ділянкою вилочного відгалуження в бік станції «Виноградар» (перша черга будівництва).

Очільник київського метро розповів, коли відкриють нові станції на ВиноградаріКомунальне підприємство «Київський метрополітен» планує відкрити дві нові станції на Виноградарі (Сирецько-Печерська лінія) до кінця 2019 року.

Сума тендерного забезпечення, як і мінімальний крок ціни, становить 31,6 млн грн.

У Київському метрополітені розраховують, що переможець конкурсу побудує необхідну частину метро за три роки - до квітня 2021 року.

Як повідомлялося раніше, депутати Київської міської ради заклали в бюджет міста на будівництво метро на Виноградар 2,5 млрд грн.

Ще в березні депутати Київради надали дозволи на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок КП «Київський метрополітен» під будівельні майданчики для прокладки метро на Виноградар.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: