Метро на Виноградар: тендер на будівництво зірвався

Читать на русском
Аукціон на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції Сирець на житловий масив Виноградар перенесли з 7 на 29 травня.

Аукціон на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар перенесли з 7 на 29 травня.

Як інформує «Слово і Діло», про це свідчить тендерна пропозиція, оприлюднена в системі публічних закупівель ProZorro, передають Українські Новини.

Спочатку аукціон було призначено на 27 березня, потім перенесено на 7 травня.

Відповідно до змін в умовах тендеру, аукціон буде проведено 29 травня.

Тендерні пропозиції приймаються до 20 квітня.

Перша заявлена вартість закупівлі становила 6 322 773 291 гривню з можливістю зниження ціни в крок 0,5%, що становило 31,6 млн гривень.

Орієнтовну вартість закупівлі було знижено рішенням тендерного комітету від 29 березня до 5 993 482 614 гривень.

Траса ділянки буде проходити по території Шевченківського і Подільського районів Києва.

Очільник київського метро розповів, коли відкриють нові станції на ВиноградаріКомунальне підприємство «Київський метрополітен» планує відкрити дві нові станції на Виноградарі (Сирецько-Печерська лінія) до кінця 2019 року.

Комплекс об'єктів на території електродепо планується розмістити в Подільському районі.

Як повідомлялося, «Київський метрополітен» оголосив тендер на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі за 6,323 млрд гривень.

Такж стало відомо, що столична влада планує протягом трьох років збудувати й ввести в експлуатацію дві нові станції метрополітену – «Проспект Правди» та «Мостицьку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: