Стало відомо, у скільки оцінили проект метро на Виноградар

Читать на русском
Проектування будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції Сирець на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі оцінили в 140,6 млн гривень.

«Київський метрополітен» домовилося з компанією «Київметропроект» про проектування будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі за 140,6 млн гривень за результатами тендеру.

Про це, як повідомляють «Українські Новини», свідчать результати аукціону 26 вересня, оприлюднені в системі публічних закупівель ProZorro, передає «Слово і Діло».

Договір був підписаний сторонами 13 жовтня.

В аукціоні крім «Київметропроекту» взяли участь державне підприємство «Проектний інститут «Укрметротунельпроект» і компанія «Укрспецтунельпроект».

Початкова пропозиція «Київметропроекту» склала 141 333 018 гривень, але в ході торгів була знижена до 140 583 257 гривень.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє Києву через 5 років метро на ТроєщинуСказано 16 травня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відповідно до тендерної документації, термін виконання робіт – 2016-2020 роки. Проект реалізується за кошти міського бюджету і передбачає 3 стадії: техніко-економічне обґрунтування, розробка проекту та робочої документації.

У складі ТЕО необхідно розробити не менше 3 варіантів проходження (способів прокладки) траси лінії від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар (з будівництвом станції в районі Інтернаціональної площі, продовженням лінії до площі Тараса Шевченка та інше).

Траса ділянки буде проходити по території Шевченківського та Подільського районів Києва.

Комплекс об'єктів на території електродепо планується розмістити в Подільському районі.

Нагадаємо, що на початку вересня у Києві заявили про відновлення будівництва метро на Виноградар.

Раніше мер Києва Віталій Кличко запевнив, що будівництво торговельного центру біля станції метро «Героїв Дніпра» буде проходити тільки за згодою громади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: