На Донбасі ліквідували чотирьох снайперів бойовиків

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на сході України за минулу добу було ліквідовано чотирьох снайперів бойовиків.

У районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на сході України за минулу добу було ліквідовано чотирьох снайперів бойовиків.

Про це йдеться у зведенні штабу спецоперації 29 травня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 29 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У порівнянні з попередньою добою російські терористичні війська дещо зменшили застосування важкого озброєння, і в той же час зросла інтенсивність ведення снайперського вогню.

«Об'єднаними силами невідкладно прийняті контр снайперські заходи. Так, за минулу добу було припинено діяльність двох снайперських пар противника, що діяли на маріупольському та донецькому напрямках», - сказано в повідомленні.

Також відомо, що противник намагався знищити опорний пункт військових ООС на підступах до Мар'їнки. Українські бійці тричі відбивали атаки.

Активні бойові дії тривали з найбільшою інтенсивністю в районах населених пунктів - Мар'їнка, Новомихайлівка, Водяне, Широкино. Підрозділи Об'єднаних сил відбивали атаки противника та вели вогонь.

Раніше бойовики обстріляли спостерігачів місії ОБСЄ.

Нагадаємо також, що бойовики на Донбасі взяли в полон українського військового.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: