Бойовики заявили про затримання двох військових ЗСУ

Читать на русском
Двоє військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ затримані на території, підконтрольній бойовикам ЛНР.

Двоє військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ затримані на території, підконтрольній бойовикам «ЛНР».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили сепаратистські ЗМІ ввечері в суботу, 26 травня, з посиланням на представника «міноборони» Андрія Марочко.

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 травняМинулої доби бойові дії тривали майже по всій лінії зіткнення, із застосуванням російсько-окупаційними військами заборонених зразків зброї.

«Двоє втекли з позицій озброєних бійців 14 окремої механізованої бригади ЗСУ було виявлено та затримано при спробі переходу через так звану «сіру зону» пильними військовослужбовцями Народної міліції ЛНР», - сказав Марочко і додав, що в рядах ЗСУ «триває деградація».

У свою чергу пропажу двох бійців підтвердили в 14-й окремій механізованій бригаді на сторінці в Facebook.

«25 травня двоє військовослужбовців самовільно покинули розташування військової частини. На сьогодні їх місцезнаходження не встановлено», - заявили в прес-центрі, зазначивши, що військовою службою правопорядку і правоохоронними органами вживаються заходи щодо розшуку військовослужбовців.

Раніше в штабі Операції об'єднаних сил розповіли про затримання трьох російських окупантів внаслідок вдалого рейду.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 28 разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець загинув, ще четверо - поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: