ООС: бойовики 22 рази порушували режим припинення вогню

Читать на русском
Минулої доби бойовики 22 рази порушили режим припинення вогню, з них 4 рази – застосували важке озброєння.

Минулої доби бойовики 22 рази порушили режим припинення вогню, з них 4 рази – застосували важке озброєння.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил станом на 7:00 28 травня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 27 травняЗагалом протягом минулої доби, 26 травня, нашими захисниками зафіксовано 28 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

«Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Упродовж минулої доби, 27 травня, інтенсивність бойових дій значно зменшилася. Наші війська давали адекватну відповідь противнику», – йдеться у звіті.

На Горлівському напрямку бойові дії тривали в районах населених пунктів Світлодарськ, Зайцеве та Новгородське, на Донецькому – поблизу Шахти Бутівки, Красногорівки та Мар’їнки.

«Мала загострення ситуація на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Павлопіль, Водяне та Широкине. Вчора, близько 19 години, під час короткого бойового зіткнення поблизу населеного пункту Павлопіль, ворогу нанесено втрат. За уточненими даними, трьох окупантів знищено та трьох поранено. Водночас, доля одного військовослужбовця Об’єднаних сил наразі невідома. Обставини зникнення військовослужбовця з’ясовуються, вживаються заходи щодо його розшуку», – підкреслили у прес-центрі.

Під час бойових дій минулої доби 2 українских військових отримали поранення.

Поточної доби, 28 травня, втрат немає.

Минулої доби бойовики 28 разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець загинув, ще 4 - поранені.

У штабі операції Об'єднаних сил розповіли подробиці загибелі військового на Горлівському напрямку, який загинув під час бойового зіткнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: