Військові ЗСУ потрапили в засідку – штаб

Читать на русском
У штабі операції Об'єднаних сил розповіли подробиці загибелі військового на Горлівському напрямку, який загинув під час бойового зіткнення.

Основні втрати ЗСУ на Донбасі за минулу добу були понесені в результаті попадання бійців в засідку сепаратистів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) в неділю, 27 травня.

Бойовики заявили про затримання двох військових ЗСУДвоє військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ затримані на території, підконтрольній бойовикам ЛНР.

«Вчора ввечері близько 20:00 бронегрупа Об'єднаних сил на БМП, яка патрулювала район між опорними пунктами на Горлівському напрямку, потрапила в засідку. Після короткого вогневого зіткнення за підтримки вогнем з сусідніх опорних пунктів диверсійно-розвідувальну групу окупантів знищили», - йдеться в повідомленні .

Також під час бойового зіткнення загинув один український військовий і двоє отримали поранення. Постраждалих евакуювали в госпіталь, їх життю нічого не загрожує.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу, 26 травня, сепаратисти 28 раз обстріляли позиції ЗСУ. Один боєць загинув, ще четверо отримали поранення.

Пізніше стало відомо про загибель двох спецназівців Альфи в Луганській області під час обстрілу. Ще один боєць важко поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: