За добу КПВВ на Донбасі перетнули 40 тисяч людей

Читать на русском
Контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на Донбасі за минулу добу, 26 травня, перетнули 41,4 тисяч осіб.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на Донбасі за минулу добу, 26 травня, перетнули 41,4 тисяч осіб.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Державної прикордоннної служби України.

КПП в зоні АТО змінять графік роботиУсі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО на Донбасі з 1 березня переходять на весняний період роботи.

Найбільш жвавий рух спостерігався в контрольному пункті в'їзду-виїзду Мар'їнка, який перетнули 10445 чоловік і 1840 транспортних засобів.

Військовослужбовці Донецького і Краматорського загонів КПВВ Гнутово і Мар'їнка виявили три транспортних засоби, в яких мали намір незаконно перевезти через лінію зіткнення короткохвильовий радіоприймач для далекого зв'язку, товари побутового і народного споживання і підшипники загальною вартістю майже 42 тисячі гривень.

Крім того, в КПВВ Майорське, Новотроїцьке і Гнутове військовослужбовці зафіксували у трьох українців частково підроблені паспорти і підроблене доручення на право керування транспортним засобом. Правопорушників передали співробітникам Національної поліції.

У КПВВ Майорське та Станиця Луганська на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано три випадки пропозиції хабарів на загальну суму 1,6 тисячі гривень.

Відносно правопорушників, громадян України, до Національної поліцію направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі).

Раніше повідомлялося, що за минулу добу, 26 травня, бойовики 28 раз порушили режим припинення вогню, 1 український військовослужбовець загинув, ще 4 – поранені.

Як відомо, на Донбасі за останні чотири роки в результаті бойових дій було пошкоджено або зруйновано понад 700 шкіл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: