Вболівальники повернули близько тисячі квитків на матч «Реал – Ліверпуль»

Читать на русском
Додаткові квитки на матч Реал-Ліверпуль надійшли у вільний продаж. Їх здали вболівальники Реала, які через проблеми з логістикою і високих цін на житло в Києві відмовилися від поїздки.

Президент УЄФА Олександр Чеферін заявив, що вболівальники Реала здали близько тисячі квитків на фінальний матч Ліги Чемпіонів у Києві.

Про це повідомляє AFP, передає Слово і Діло.

Відзначається, що на такий крок фани пішли через проблеми з логістикою і високих цін на житло.

Також, Чеферін заявив, що квитки надійшли у вільний продаж. Запит на ці квитки робив Ліверпуль, однак англійському клубу відмовили з міркувань безпеки.

Раніше іспанське видання AS писало, що вболівальники Реала повернули понад 2200 квитків на фінальний матч у Києві через проблеми з логістикою та завищених цін.

Павелко провалив обіцянку про те, що на фінал ЛЧ не витратять жодної гривні з держбюджетуНардеп не виконав обіцянку про те, що фінансування фіналу Ліги чемпіонів-2018 здійснюватиметься за рахунок організаторів заходу.

У той же час влада Києва заявила, що представники клубів Реал і Ліверпуль цю інформацію «сприйняли як жарт».

Зустріч між Реалом і Ліверпулем пройде 26 травня на стадіоні Олімпійський. Реал зіграє в фіналі Ліги чемпіонів утретє поспіль.

Нагадаємо, раніше в Національній поліції розповіли, скільки вболівальників приїдуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів.

Як писало «Слово і Діло», Павелко провалив обіцянку про те, що на фінал ЛЧ не витративши жодної гривні з державного бюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: