Отруєння в Харкові: з лікарні виписали всіх дітей

Читать на русском
Усіх учнів, які постраждали в результаті розпилювання невідомого газу в школі №3 Харкова, виписали з лікарні.

Усіх учнів, які постраждали в результаті розпилювання невідомого газу в школі №3 Харкова, виписали з лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації з посиланням на голову ОДА Юлію Світличну, пише «Слово і Діло».

Отруєння в Черкасах: із лікарень виписали всіх постраждалихУ приймальному відділенні Черкаської обласної дитячої лікарні підтвердили, що останню ученицю, яка перебувала на стаціонарному лікуванні, також виписали.

«Усі діти вже знаходяться дома. Жодних загроз немає. Ще декілька днів діти будуть знаходитись під контролем медиків, будуть проведені лікувальні та реабілітаційні процедури», - розповіла керівник області.

За словами Світличної, вона дала доручення провести в школі відповідну перевірку.

«Правоохоронці в найкоротший термін встановлять причини та винуватців цієї ситуації. Заняття у школі завтра відновлюються», - додала вона.

Як повідомлялося, 22 травня у харківській школі № 3 розпилили невідому речовину. Частину дітей госпіталізували, інших евакуювали з навчального закладу.

Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 296 КК (хуліганство).

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун повідомила, що з 37 дітей, які відчули недугу в харківській школі №3, 33 – в легкому стані, 3 – в стані середньої тяжкості і 1 – у тяжкому стані.

Міністр освіти та науки Лілія Гриневич повідомила, що газ із балончика розпилив один з учнів, щоб зірвати уроки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: