Скільки коштувало королівське весілля - підрахунки ЗМІ

Читать на русском
Весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл обійшлося королівській сім'ї в 43 мільйони доларів.

Весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл обійшлося королівській сім'ї в 43 мільйони доларів.

Про це повідомляє «Кореспондент» з посиланням на портал BriedBook, пише «Слово і Діло».

Справи амурні: хто з політиків одружився, а хто розлучився в 2017 роціНа честь Дня закоханих Слово і Діло вирішило нагадати, хто з українських політиків чи їхніх дітей зіграв весілля минулого року. Ну й трошки – про розлучення.

Журналісти порахували приблизну вартість церемонії, орієнтуючись на послуги з підготовки урочистостей. Передбачається, що велика частина грошей була витрачена на охорону - 40 мільйонів доларів.

На думку видання, послуги організаторів весілля обійшлися близько в 150 тисяч доларів. На музикантів витратили більш як 400 тисяч доларів, роботу флористів оцінили в 150 тисяч, фотографів і операторів - 23 тисячі доларів.

Журналісти підрахували, що на частування гостей витратили 385 тисяч доларів. Окремо розраховувалася вартість весільного торта – більш як 65 тисяч доларів.

Нагадаємо, 19 травня у Віндзорському палаці відбулася урочиста церемонія весілля британського принца Гаррі та американки Меган Маркл. Церемонія пройшла у відповідності з англіканською традицією у церкві Святого Георга. Молодята відтепер мають титули герцога і герцогині Сассекських. На церемонії були присутні королева Єлизавета ІІ і принц Вільям. Дружбою на весіллі був старший брат Гаррі - принц Вільям.

Як відомо, 33-річний принц Гаррі є п'ятим у черзі на престол.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: