Абрамовичу не продовжили британську візу – ЗМІ

Читать на русском
Російський олігарх Роман Абрамович займається продовженням британської візи і поки перебуває в Швейцарії.
Роман Абрамович

Влада Великобританії, чиї відносини з Російською Федерацією перебувають у глибокій кризі, поки не продовжили візу олігархові Роману Абрамовичу, що минула минулого місяця.

Про це агентству Reuters повідомили два джерела, передає «Слово і Діло».

За словами одного зі співрозмовників, зараз триває стандартна процедура отримання нової візи.

Цей процес триває довше, ніж зазвичай, але ніщо не вказує на те, що Абрамовичу, найбільше відомому як власник лондонського футбольного клубу «Челсі», її не продовжать. Як зазначило джерело, відмови або негативної реакції з боку британської імміграційної влади не було.

Компанія Millhouse, що управляє активами бізнесмена, відмовилася від коментарів. Отримати коментарі Хоум-офісу (Home Office) не вдалося.

Абрамович, який також є співвласником металургійної компанії Євраз, що торгує на Лондонській біржі, в суботу не був на трибуні під час фінального матчу Кубка Англії, в якому «Челсі» обіграв «Манчестер Юнайтед».

Він також не був присутній на слуханнях у Високому суді Лондона цього тижня, на процесі, в рамках якого російський бізнесмен Олег Дерипаска намагається оскаржити продаж частки Абрамовича в Норнікелі ще одного мільярдера з РФ Володимиру Потаніну.

Згідно зі стенограмою судового засідання, топ-менеджер Millhouse Давид Давидович сказав в суді, що власник «Челсі» перебуває в Швейцарії.

Нагадаємо, Британський парламент назвав гроші з РФ загрозою для країни.

Раніше у Британії почали роздувати про санкції проти російських олігархів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: