Соратник Саакашвілі уклав угоду зі слідством

Читать на русском
Соратник колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі Северіон Дангадзе уклав угоду зі слідством.

Соратник колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі Северіон Дангадзе уклав угоду зі слідством.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в партії «Рух нових сил».

Залишається зимувати. Соратник Саакашвілі програв апеляціюАпеляційний суд Києва залишив чинним рішення суду першої інстанції про взяття під варту без права виходу під заставу соратника Міхеіла Саакашвілі Северіона Дангадзе.

«Влада задіяла весь адміністративний ресурс аби репресіями та погрозами змусити Северіона Дангадзе підписати брехливі покази та йти на так звану «угоду зі слідством», - стверджують в «РНС».

За словами одного з лідерів «РНС» Давіда Сакварелідзе з посиланням на СБУ, оформлення угоди про визнання провини буде на закритому судовому засіданні.

«І чому закритому ніхто не пояснює. До закінчення слідства і передачі справи в суд залишилося кілька днів, тому вони поспішали зламати хлопця. Реально в справі нічого не було і вони боялися відправляти в такому вигляді в суд», - вважає Сакварелідзе.

4 грудня 2017 року правоохоронці затримали одного з лідерів «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі, керівника Київського обласного осередку «РНС» Северіона Дангадзе.

Прокуратура стверджує, що він «за узгодженням із самим Саакашвілі, звернувся через довірену особу до олігарха Сергія Курченка, який переховується від правоохоронців у Москві, з пропозицією фінансування діяльності Саакашвілі в обмін на інтереси членів злочинного угрупування».

6 грудня Дангадзе арештували на 60 діб без права застави за підозрою в державній зраді та співпраці з членами організованого злочинного угрупування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: