«Укрзалізниця» назвала терміни запуску швидкісної лінії до «Борисполя»

Читать на русском
Будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення з аеропортом Бориспіль буде завершено вчасно, до 1 грудня.

Будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення з аеропортом «Бориспіль» буде завершено вчасно, до 1 грудня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив в.о.голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов під час зустрічі з прем’єром Володимиром Гройсманом, йдеться на сайті Кабміну.

«Важкий строк, але до 1 грудня об’єкт буде зданий. Будівництво розпочали. Зараз фінально погоджуємо вигляд станції», - сказав Кравцов.

«Важливо до 1 грудня завершити проект і надати пасажирам альтернативний транспорт - аби якісно добиратися до аеропорту або з аеропорту по місту та по інших містах України», - наголосив у свою чергу Гройсман.

Згідно з проектом будівництва, лінія буде прокладена від вокзалу «Київ-Пасажирський», через станцію «Видубичі» до терміналу D аеропорту «Бориспіль». Розрахунковий час у дорозі – 35 хвилин.

«Укрзалізниця» підвищить ціни на квитки вже в травніВ кінці травня «Укрзалізниця» має намір підняти ціни на пасажирські перевезення на 12%, а наступне подорожчання заплановано на осінь.

Рухомий склад, який буде використовуватися на лінії – 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця.Раніше стало відомо, що проїзд в аеропорт «Бориспіль» різко подорожчав.

Нагадаємо, Гройсман планує в 2018 році побудувати швидкісну лінію з Києва в аеропорт «Бориспіль».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: