«Укрзалізниця» підвищить ціни на квитки вже в травні

Читать на русском
В кінці травня «Укрзалізниця» має намір підняти ціни на пасажирські перевезення на 12 відсотків, а наступне подорожчання заплановано на осінь.

В кінці травня «Укрзалізниця» має намір підняти ціни на пасажирські перевезення на 12%, а наступне подорожчання заплановано на осінь.

Як передає «Слово і Діло», про це в четвер, 17 травня, повідомляє Інтерфакс Україна з посиланням на прес-службу ПАТ.

«Укрзалізниця» відмовилася від задуму з німецькими вживаними електричкамиПАТ «Укрзалізниця» більше не розглядає питання отримання для експлуатації в Україні німецьких вживаних приміських поїздів.

Зазначається, що в поточному році компанія в два етапи проіндексує тарифи на пасажирські перевезення: перший етап підвищення цін на квитки на 12% - з 00:00 30 травня, другий етап - також на 12% з 1 жовтня 2018 року.

Загальна індексація складе 25%. Відповідний наказ буде опублікований 29 травня 2018 року в Урядовому Віснику.

У компанії зазначили, що остання індексація тарифів на пасажирські перевезення проводилася в жовтні 2014 року (на 12%). Тим часом до теперішнього часу фактичний ріст індексу споживчих цін склав 192,2%, індекс цін виробників промислової продукції - 206,3%.

Як повідомлялося, з Києва в Одесу запустять додатковий швидкісний поїзд.

Раніше повідомлялося, що на початку літа Укрзалізниця запустить два модернізованих електропоїзди для жителів Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: