З'ясувалося, у скільки обійдеться ремонт Софіївської площі

Читать на русском
До кінця цього літа вигляд Софійській площі може значно змінитися. «Київавтодор» оголосив тендер на її капітальний ремонт.

До кінця цього літа вигляд Софійській площі може значно змінитися. «Київавтодор» оголосив тендер на її капітальний ремонт. На площі повинні замінити покриття, встановити мозаїчну бруківку, посіяти газон і провести нову контактну тролейбусну мережу. Вартість робіт очікується на рівні 67 млн гривень.

Про це стало відомо з оголошення в електронній системі державних закупівель Prozorro, пише Слово і Діло.

Тендер на капітальний ремонт Софійській площі був оголошений 10 травня 2018 року, а очікувана вартість робіт становить 67,8 млн гривень.

Згідно з технічним завданням, через 2 місяці після підписання договору підрядник повинен провести підготовчі та дорожні роботи на площі та по вул. Володимирській (від вул. Рейтарської до Софійської пл.).

На травневі свята кияни не побачать оновлений Парк партизанської слави, як обіцяв КличкоКличко не встиг, як обіцяв, завершити благоустрій центральної частини Парку партизанської слави до початку травня 2018 року.

Після цього, він повинен буде посіяти на Софіївській площі 250 кв.м. газону, укласти гранітні плити і мозаїчну бруківку, встановити колодязі для комунікаційних каналів підключення зв'язку, змонтувати мережу тролейбуса, облаштувати зовнішнє освітлення.

Техзавданням передбачені гарантійні терміни, які становлять: 15 років - для гранітного бортового каменю, опор освітлення, прожекторів; 10 років - для люків і дощоприймачів; 6 років - для водопропускних труб; 5 років - для асфальтобетонного та ФЕМ-покриття.

Оскаржити умови тендера можна до 26 травня 2018 року, а подати тендерну пропозицію - до 30 травня. Аукціон запланований на 31 травня.

Раніше, Кличко анонсував відкриття оновлених туристичних об'єктів в Києві.

Також аналітики порталу розібралися, що мер обіцяв киянам в 2018 році і чим їх розчарував в 2017-м.

Нагадаємо, на травневі свята кияни не побачили оновлений Парк партизанської слави, як обіцяв Кличко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: