Лікуй травою: в Києві пройшов Конопляний марш

Читать на русском
У суботу, 19 травня, в Києві біля будівлі Кабінету міністрів України близько 200 активістів зібралися на Конопляний марш (Марш свободи).

У суботу, 19 травня, в Києві біля будівлі Кабінету міністрів України близько 200 активістів зібралися на Конопляний марш (Марш свободи) за реалізацію стратегії державної політики щодо наркотиків.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, пише «Слово і Діло».

У суботу, 19 травня, в Києві біля будівлі Кабінету міністрів України близько 200 активістів зібралися на Конопляний марш (Марш свободи).

Активісти розташувалися біля будівлі уряду з різними плакатами: «Медичний каннабіс - наше право», «Почати наукові дослідження» і плакати із зображенням листя конопель.

З колонок грає музика, учасники акції по черзі виступають перед мікрофоном і спілкуються між собою.

Основні вимоги Маршу свободи в 2018 році: почати наукові дослідження канабіноїдів як анальгетиків та інших лікарських засобів; врегулювати доступ українських пацієнтів до лікування медичним каннабісом і препаратами на його основі.

У заході беруть участь представники об'єднання громадських ініціатив та громадських організацій. Громадський порядок на акції забезпечують десятки правоохоронців, в тому числі поліція комунікації. Обстановка спокійна.

Раніше стало відомо, скільки людей взяли участь в акції «Безсмертний полк».

Також відзначимо, що в Одесі був зірваний марш проросійських активістів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: