Прикордонники вилучили марихуану, яку українець хотів перевезти до РФ

Читать на русском
Українські прикордонники затримали на кордоні з РФ громадянина України, який намагався нелегально вивезти до РФ 1,2 кг марихуани.

Українські прикордонники затримали на кордоні з РФ громадянина України, який намагався нелегально вивезти 1,2 кг марихуани.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, передає «Слово і Діло».

Чоловік перетинав кордон у пункті пропуску «Гоптівка» (Харківська обл) на автомобілі Renault і направив машину на смугу руху «зелений коридор», проте прикордонники, які мали попередню інформацію від СБУ й помітили схвильованість водія, вирішили провести поглиблений огляд.

«Службова собака Тайк чітко спрацювала на транспортний засіб. Під час часткового демонтажу м'якого покриття підлоги в салоні автомобіля біля пасажирського сидіння в трьох пакунках, обмотаних клейкою стрічкою, прикордонники виявили 1,2 кілограма речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору. За словами власника, виявлена ​​речовина – марихуана», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники оформили всі необхідні документи й передали затриманого та виявлені наркотики співробітникам СБУ в Харківській області для ухвалення подальших правових рішень.

Нагадаємо, СБУ в Закарпатській області перекрила канал контрабанди наркотиків.

Раніше повідомлялося, що в Польщі дозволили використовувати марихуану за призначенням лікаря.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: