У Польщі затримали ще одну агентку спецслужб РФ

Читать на русском
У Польщі прикордонна служба затримала громадянку Росії та Кіпру, яка працювала на російські спецслужби і якій був заборонений в'їзд до Польщі.

У Польщі прикордонна служба затримала громадянку Росії та Кіпру, яка працювала на російські спецслужби і якій був заборонений в'їзд до Польщі.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 18 травня, повідомляє видання wPolityce з посиланням на прес-секретаря міністра-координатора спецслужб Станіслава Жарина.

У Польщі активізувалися російські шпигуни – МЗС країниУ Польщі активізувалися російські спецслужби на тлі ситуації з отруєнням подвійного агента Сергія Скрипаля.

Зазначається, що Анастасія З. підтримувала проросійські кола в Польщі і передавала директиви російських спецслужб.

«Прикордонна служба затримала громадянку Кіпру і Росії Анастасію З., у якої була заборона на в'їзд до Польщі. Наразі розпочато процедуру її висилки з території Польщі», - заявив він.

З матеріалів Агентства внутрішньої безпеки слідує, що затримана агентка була в групі з п'яти осіб, які просували пріоритетні цілі російської інформаційної війни проти Польщі. Росіянка вела, на замовлення урядових агентів РФ, діяльність з консолідації проросійських організацій у Польщі, пропагувала заперечення і спростування польської історичної політики.

Нагадаємо, напередодні польські спецслужби затримали громадянку Росії Катерину С., яку підозрюють у веденні підривної діяльності проти республіки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: