Редколегія на UMN: голодування Сенцова, звинувачення у держзраді Вишинського та «плівки» Онищенка

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Тетяною Ніколаєнко («Інсайдер»), журналістом Леонідом Швецем та Сергієм Івановим («Право на владу»).

Цього тижня три основні теми варті окремого обговорення. Стало видмо, що Олег Сенцов не перериватиме голодування, допоки не випустять всіх українських політв’язнів Кремля. Від героїв, гості студії перейдуть до обговорення зрадників. Принаймні, саме в державній зраді звинувачують заарештованого керівника РІА «Новости-Украина» Вишинського. І нарешті, тема плівок, чи вірніше, записів втікача Онищенка заграла цього тижня свіжими барвами, оскільки САП відкрила нову кримінальну справу щодо можливої участі президента в корупційних справах.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 18 ТРАВНЯUMN

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Тетяна Ніколаєнко («Інсайдер»), журналист Леонід Швець та Сергій Іванов («Право на владу») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» повідомляло, що Олександр Кольченко написав лист підтримки Олегу Сенцову, який оголосив голодування допоки Росія не відпустить всіх утримуваних українців. Між тим, у Берліні пройшла акція на підтримку Сенцова.

В Росії засудили арешт керівника РІА «Новости-Украина» Кирила Вишинського, якому днями в Києві повідомили про підозру в державній зраді.

САП відкрила кримінальне провадження за матеріалами плівок нардепа Олександра Онищенка про корупцію за можливою участю президента України Петра Порошенка. При цьому у САП заявляють про маніпуляції фактами з боку НАБУ щодо переговорів із Онищенком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: