Підвищення пенсій військовим: перерахунок у квітні отримали не всі, як обіцяв Рева

Читать на русском

Міністр соціальної політики Андрій Рева не виконав обіцянку про те, що протягом квітня всі військові пенсіонери отримають підвищення пенсій.

Таку обіцянку міністр дав 30 березня, нагадує «Слово і Діло».

Рева не ініціював зарахування матерям до пенсійного стажу періоду догляду за дитиною з інвалідністюМіністр соціальної політики Рева провалив обіцянку ініціювати зарахування матерям до пенсійного стажу всього періоду догляду за дитиною з інвалідністю.

«Ми на сьогодні отримали 186 тисяч довідок від органів військового управління, йдеться про 12 силових відомств. 51 тисяча вже оброблена й у березні зроблена. Впродовж квітня 2018 року всі 536 тисяч пенсіонерів силових органів отримають підвищення пенсій, включаючи доплати за січень, лютий і березень», – заявив Рева на нараді з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

16 травня в Мінсоцполітики повідомили «Слову і Ділу», що до Пенсійного фонду надійшло 543 тисячі 958 довідок про перерахунок пенсій. Станом на 11 травня було оброблено 543 тисячі 786 довідок. У результаті проведених перерахунків розмір пенсії збільшився в більш ніж 463 тисяч осіб.

Таким чином, у квітні не всі військові пенсіонери отримали підвищення виплат, а Рева свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» розбиралось, як політики впоралися зі своїми квітневими обіцянками.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: