У Донецькій області на дітей впала стіна

Читать на русском
В Донецькій області бетонна стіна біля під'їзду багатоповерхівки привалила чотирьох дітей.

В Донецькій області бетонна стіна біля під'їзду багатоповерхівки привалила чотирьох дітей.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив начальник Покровського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області Юрій Гречишкін на своїй сторінці в Facebook.

Діти Донбасу отримають статус постраждалих унаслідок воєнних дійОргани опіки та піклування прийматимуть рішення про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій.

«Сьогодні, близько 14:30 в Добропіллі обвалилася бічна стіна намети над під'їздом багатоповерхівки. В цей час біля під'їзду гуляли четверо місцевих дітей. В результаті падіння бетонної конструкції 8-річна дівчинка отримала тяжкі травми та була доставлена в реанімаційне відділення місцевої лікарні. Зараз медпрацівники борються за життя дитини. Троє інших дітей отримали незначні травми, їх життю нічого не загрожує», - написав він.

Зараз, за його даними, на місці події працює слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції.

«За даним фактом відкрите кримінальне провадження, під час якого ми обов'язково встановимо причини цієї трагедії і притягнемо винних до відповідальності», - підкреслив Гречишкін.

Як повідомлялося, 1 дитина загинула і 6 госпіталізовано з української дитячої команди з футболу в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) 13 травня на трасі «Кам'янець - Шерешево - Свіслоч» в Кам'янецькому районі Білорусі.

8 травня, у Черкасах діти отруїлися невідомою речовиною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: