Кремль назвав дату відкриття Кримського мосту

Читать на русском
Автодорожна частина мосту з анексованого Криму до Росії буде відкрита у вівторок, 15 травня.

Автодорожна частина мосту з анексованого Криму до Росії буде відкрита у вівторок, 15 травня.

Як пише «Слово і Діло», в церемонії візьме участь президент РФ Володимир Путін, повідомляє прес-служба Кремля в понеділок, 14 травня.

Відкриття Керченського моста опинилося під загрозою зривуАнонсований до початку літнього сезону запуск руху вантажного транспорту Керченським мостом на межі зриву.

«Глава держави ознайомиться з готовністю Єдиного центру управління дорожнім рухом та всіх експлуатаційних служб до роботи транспортного переходу через Керченську протоку», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «в урочистому заході з нагоди відкриття мосту візьмуть участь робітники, інженери, керівники галузі й регіонів – величезний колектив, який здійснив будівельне завдання на півроку раніше від запланованого терміну».

При цьому автомобільний рух легкового та громадського транспорту мостом з обох сторін буде запущений 16 травня – по дві смуги в кожному напрямку. При цьому максимальна дозволена швидкість руху складе лише 90 км/год, а зупинка на мосту взагалі буде заборонена.

Раніше повідомлялося, що Росія відклала завершення робіт щодо забезпечення транспортної безпеки Керченського мосту до кінця 2019 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: