У Керчі відкрили рух шляхопроводом до Кримського мосту – відео

Читать на русском
Рух шляхопроводом на перетині автопідходу до Кримського мосту та шосе Героїв Сталінграда відкритий у неділю ввечері в Керчі.

Рух шляхопроводом на перетині автопідходу до Кримського мосту та шосе Героїв Сталінграда відкрили в неділю ввечері в Керчі.

Як пише «Слово і Діло», окупаційна влада заявила, що новий об'єкт дозволить розвантажити сполучення між двома мікрорайонами міста, передає ТАСС.

Открытие Крымского моста и путепровода в Арщинцево.Андрей Ганжелюк

«Рух запущений. Тепер згори шляхопроводом протяжністю 1,8 кілометра зможуть рухатися громадський транспорт і пішоходи. У нижній частині – транспорт, що рухається до Кримського мосту й назад, після запуску руху автопідходом до мосту», – заявили в прес-службі комітету з дорожнього господарства анексованого Криму.

Україна готує санкції для компаній, які будують Керченський містМінінфраструктури України включає в список санкцій всі компанії, що працюють на об'єктах будівництва Керченського мосту.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін запропонував прискореними темпами добудувати автомобільну частину мосту, «щоб люди в літній сезон могли скористатися». Однак Росія відклала завершення робіт із гарантування транспортної безпеки Керченського мосту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: