Відкриття Керченського моста опинилося під загрозою зриву

Читать на русском
Анонсований до початку літнього сезону запуск руху вантажного транспорту Керченським мостом на межі зриву.

Анонсований до початку літнього сезону запуск руху вантажного транспорту Керченським мостом на межі зриву.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 20 квітня, повідомляє «КоммерсантЪ».

Окупанти заявили про зрив термінів будівництва дороги до Керченського мостуОкупаційна влада Криму заявила про зрив термінів будівництва дороги до Керченського мосту з боку Керчі.

Зазначається, що контракт щодо забезпечення транспортної безпеки автомобільної частини мосту укладений з управлінням відомчої охорони (УВО) Мінтрансу. Сума контракту – 4,5 мільярда рублів.

Передбачалося, що до 30 квітня 2018 року виконавець спроектує та збудує інженерно-технічні системи забезпечення транспортної безпеки самого мосту й під'їздів до них. Однак проект станом на 20 квітня все ще не отримав схвалення Головдержекспертизи. В результаті основні роботи досі не розпочалися, що означає, що вантажний рух мостом буде блокований.

У Мінтрансі та Росавтодорі заявили, що відкрити рух вантажного транспорту мостом, як і раніше, планується восени, а безпека транспорту до того моменту буде забезпечена в повному обсязі.

Раніше повідомлялося, що перші автомобілі Кримським мостом підуть уже за кілька тижнів.

Нагадаємо, про можливий запуск руху мостом у травні, на півроку раніше за заявлений термін, повідомив власник компанії-підрядника «Стройгазмонтаж» Аркадій Ротенберг після відвідин президентом Росії Володимиром Путіним будівництва 14 березня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: