РФ відклала завершення будівництва Керченського мосту

Читать на русском
Виконання робіт з убезпечення автодорожньої частини Керченського моста перенесли з 30 квітня 2018 року на 1 грудня 2019 року.

Росія відклала завершення робіт щодо забезпечення транспортної безпеки Керченського мосту, який має з'єднати анексований Крим з РФ.

Зазначені роботи мають завершитися до 1 грудня 2019 року, йдеться в розпорядженні російського уряду, пише «Слово і Діло».

Україна готує санкції для компаній, які будують Керченський містМінінфраструктури України включає в список санкцій всі компанії, що працюють на об'єктах будівництва Керченського мосту.

Зазначено, що первинна версія документа від 26 січня 2017 року передбачала виконання робіт з убезпечення автодорожньої частини моста до 30 квітня 2018 року, залізничної – до 1 грудня 2019 року. Нова ж редакція не передбачає поділу на етапи, безпека обох ділянок має бути гарантована до 1 грудня 2019 року.

Як повідомляється, в документі також закріплені терміни здачі робіт з автоподходів з боку Керчі й Тамані – до 30 вересня 2018 року.

Зазначається, що виконавцем робіт із гарантування транспортної безпеки Керченського мосту і підходів до нього виступає Управління відомчої охорони (УВО) Мінтрансу РФ. Загальна вартість підрядів, отриманих УВО Мінтрансу, перевищила 12 млрд рублів (за цінами 2017 року).

Раніше повідомлялося, що на Керченському мосту тріснула опора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: