На Донбасі бої не припинялися вздовж усієї лінії зіткнення

Читать на русском
За минулу добу 13 травня бойові дії на Донбасі не припинялися уздовж всієї лінії зіткнення.

За минулу добу 13 травня бойові дії на Донбасі не припинялися уздовж всієї лінії зіткнення.

Як повідомили в штабі Операції об'єднаних сил, на луганському напрямку бойовики обстрілювали позиції української армії в районі Кримського, Новотошківського і Троїцького, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 13 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 13 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку противник активізувався в районах населених пунктів Світлодарськ, Новолуганське, Зайцеве, Верхньоторецьке.

Не припиняються бойові дії в районі Авдіївської промзони і населеного пункту Піски, а також на маріупольському напрямку в районах Талаковки, Водяного та Широкиного.

Бойовики 63 рази порушили Мінські домовленості, 20 раз застосовували міномети і артилерію. Відзначається, що підрозділи ООС вели активну оборону та давали адекватну відповідь на дії противника.

Двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення і були госпіталізовані. Втрат у рядах української армії за минулу добу немає.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі затримали вбивцю, який намагався втекти в ДНР.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: