«Укравтодор» вирішив обмежити проїзд вантажівок у спеку

Читать на русском
Укравтодор обмежить проїзд фур. При підвищенні температури повітря в денний час доби вище +28, обмеження триватиме з 10.00 до 22.00.

«Укравтодор» вводить на дорогах України обмеження для проїзду вантажівок вагою понад 24 тонн в спеку. Обмеження вступає в дію з травня 2018 року за умови підвищення температури повітря понад +28.

Про це йдеться в повідомленні Укравтодору, передає Слово і Діло.

Як пояснили в Укравтодорі, дані заходи потрібні для зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг.

При підвищенні температури повітря в денний час доби вище +28, обмеження триватиме з 10.00 до 22.00.

Як голови ОДА ремонтують дороги місцевого значенняГолови Львівської, Дніпропетровської та Черкаської ОДА активніше за інших керівників областей обіцяли будувати й ремонтувати сільські та інші дрібні дороги місцевого значення.

«Застосовується обмеження і заборона руху автомобільними дорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн. Крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов'язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій», - сказано в повідомленні.

Для тимчасової стоянки транспортних засобів пропонується 900 майданчиків в смугах відводу доріг і біля об'єктів дорожнього сервісу.

Раніше, «Укравтодор» відзвітував про ремонт траси Київ-Одеса.

Що пишуть в соцмережах про стан доріг в Україні - в нашому огляді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: