«Укравтодор» відзвітував про ремонт траси Київ-Одеса

Читать на русском
В Укравтодорі повідомили про ліквідацію ям по всій протяжності дороги Київ-Одеса в межах Київської, Черкаської, Одеської областей.

Аварійний ремонт на дорозі М-05 Київ - Одеса вдалося завершити до 1 травня. Проїзд забезпечений по всій протяжності дороги Київ-Одеса в межах Київської, Черкаської, Одеської областей.

Про це Укравтодор повідомив на сторінці організації в Facebook, передає Слово і Діло.

«Аварійний ремонт на дорозі М-05 буде завершено до 1 травня. Зараз по всій протяжності дороги М-05 в межах Київської, Черкаської, Одеської областей ліквідовані ями і забезпечений проїзд. На найбільш уражених ділянках верхній шар дорожнього покриття повністю перестилали. У найближчі дні завершиться ліквідація дрібних ям пневмоструйним методом. По всій протяжності дороги наноситься розмітка», - йдеться в повідомленні.

Сніг зійшов разом з асфальтом: що пишуть у соцмережах про стан доріг в УкраїніСтан українських доріг наразі жахливий. Що про це пишуть у соцмережах – у добірці Слова і Діла.

При цьому уточняється, що дорожні роботи почалися 3 квітня і були виконані за рахунок коштів на експлуатаційне утримання.

Крім того, в прес-службі пояснили, що дорога М-05, яка є одним з основних транспортних коридорів країни, в останні роки знаходиться не в найкращому стані.

«Основна причина такого стану дороги полягає в тому, що переважна більшість її ділянок експлуатується з наднормативними термінами і вже давно потребує капітального ремонту», - аргументують у відомстві.

Зокрема, потреба в коштах на проведення капітального ремонту на ділянці від Білої Церкви до Одеси становить 16 млрд. гривень.

«Зараз йде активна фаза переговорів з ЄБРР і ЄІБ про надання кредиту для проведення капітального ремонту М-05 на ділянці дороги Біла Церква - Умань (87 - 206 км) протяжністю 118,6 км», - йдеться в повідомленні.

За даними порталу 23 лютого 2018 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що ремонт траси Київ - Одеса, в межах Київської області, буде завершено в 2018 році.

Також, 13 квітня 2018 року прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв, що в 2018 році буде проведено проектну та тендерну роботу для будівництва траси Київ - Одеса.

Що пишуть в соцмережах про стан доріг в Україні - в нашому огляді.

Також «Слово і Діло» розбиралася, як глави обласних адміністрацій дбають про дороги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: