Зміна АТО на ООС: перші результати

Читать на русском
У штабі ООС показали новітню розвідувально-сигнализационную апаратуру, яка дозволяє оперативно виявити противника в будь-який час доби та за будь-яких погодних умов.

Зміна формату АТО на ООС на Донбасі дозволила поліпшити систему розвідки.

У штабі ООС показали новітню розвідувально-сигнализационную апаратуру, яка дозволяє оперативно виявити противника в будь-який час доби та за будь-яких погодних умов, пише «Слово і Діло».

Зміна АТО на ООС: які нововведення очікуються на ДонбасіНа Донбасі з’являться триколірні зони безпеки, а повноваження військовослужбовців значно розширяться.

Відзначається, що система значно компактніше і мобільніше попередніх зразків.

«Окремо представлені декілька типів дронів, які використовуються як для дорозвідки ворожих цілей, так і для перекидання датчиків руху до лінії зіткнення, сучасні засоби нічного бачення, новітні системи визначення відстані до цілі та її координат», - пояснив начальник розвідки об'єднаних сил.

Засоби розвідки надійшли на озброєння підрозділів об'єднаних сил нещодавно. Вже найближчим часом всі розвідувальні спостережні пости на передньому краї будуть обладнані новими засобами іноземного виробництва.

У штабі додали, що раніше на виявлення, підтвердження і прийняття рішення щодо ворожих ДРГ йшло від двох до трьох діб.

«Зараз це питання 1-2 хвилин», - резюмували там.

Раніше президент Петро Порошенко назвав умову для проведення виборів на Донбасі.

Також нагадаємо, що на відновлення Донбасу додатково виділили $ 125 мільйонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: