Суд виніс вирок сину нардепа, який грабував магазин

Читать на русском
Синові народного депутата Ігоря Попова Богдану та його другу, разом з яким він минулоріч намагався пограбувати магазин, винесли вирок.

Синові народного депутата Ігоря Попова Богдану та його другу, разом з яким він минулоріч намагався пограбувати магазин, винесли вирок.

Як повідомляє «Слово і Діло», за скоєний злочин Попов і Чобан засуджені до п'яти років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки, тобто вирок умовний, повідомляє «Страна.UA».

Стали відомі подробиці пограбування магазину за участю сина нардепаЖурналістам вдалося з'ясувати деталі нападу на продуктовий магазин Святковий, вчинений групою підлітків за участю сина нардепа Ігоря Попова ввечері 26 листопада.

Відзначається, що Колегія суддів врахувала щире розкаяння підлітків та юний вік.

«З урахуванням всіх цих фактів суд дійшов висновку про доцільність визначення покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років із випробувальним терміном на два роки», – повідомила прес-секретар Оболонського суду Інна Свинаренко.

За статтею Кримінального кодексу України про розбій, школярам загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року Богдан Попов і його товариш Владислав Чобан здійснили пограбування в магазині «Святковий». Здобиччю підлітків стала сума понад 2 тисяч гривень, однак їх схопили свідки нападу.

Як повідомлялося, на час розслідування Попова-молодшого відправили під домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: