ЗМІ: син нардепа намагався пограбувати магазин – відео

Читать на русском

У Києві затримали 14-річного сина народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова за спробу пограбування продуктового магазину.

У Києві затримали 14-річного сина народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова за спробу пограбування продуктового магазину.

Про це повідомляє Insider із посиланням на джерела в правоохоронних органах, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що двоє невідомих у балаклавах скоїли розбійний напад на продуктовий магазин «Святковий» у Оболонському районі, після чого один із злочинців був затриманий.

Син нардепа скоїв напад на магазин у КиєвіThe Insider Ukraine

У затриманого вилучили стартовий пістолет Retay калібру 9 мм із сімома патронами. Незабаром за гарячими слідами неподалік від автостанції «Полісся» був затриманий і другий злочинець.

Сам Ігор Попов у себе в Facebook написав, що його син «потрапив у погану компанію й скоїв правопорушення», не уточнивши, про що саме йдеться.

«У мeне в сім’ї біда. Мій син 14-ти років попав у погану компанію й здійснив серйозне правопорушення. Це моя провина, що недостатньо часу приділяв вихованню, недогледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди. Слава Богу всі живі, пройде слідство, винні понесуть відповідальність без жодних винятків, нехай це стане уроком і сину, і мені. Прошу не пов’язувати моє горе з політикою чи з чиїмось інтригами. Якби не моя публічність, я б горював мовчки. Друзі підтримають морально, пресу прошу не смакувати якісь деталі. Я на певний час зникну з ефірів і побуду з родиною», – написав нардеп.

Раніше повідомлялося, що Україна потрапила до рейтингу злочинних кланів.

Нагадаємо, в Києві невідомі в масках пограбували університет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: