З'ясувалося, коли перше засідання суду в справі сина нардепа Попова

Читать на русском
Оболонський районний суд Києва проведе підготовче засідання у справі за обвинуваченням в організованому розбійному нападі на магазин сина народного депутата Ігоря Попова Богдана.

У п'ятницю, 2 березня, Оболонський районний суд Києва проведе підготовче засідання у справі за обвинуваченням в організованому розбійному нападі на магазин сина народного депутата Ігоря Попова Богдана.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили УНН в прес-службі суду.

Стали відомі подробиці пограбування магазину за участю сина нардепаЖурналістам вдалося з'ясувати деталі нападу на продуктовий магазин Святковий, вчинений групою підлітків за участю сина нардепа Ігоря Попова ввечері 26 листопада.

«Підготовче засідання призначено на 11:30», - сказали в суді, зазначивши, що головуючим судової колегії буде голова суду Владислав Дев'ятко.

Нагадаємо, в кінці листопада 2017 року 14-річний син народного депутата від Радикальної партії Попова разом зі своїм однолітком був затриманий за підозрою у скоєнні пограбування магазину в Оболонському районі Києва.

Пізніше Попов прокоментував вчинок сина.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «розбій». Обидва фігуранти були поміщені під домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: