9 травня: невідомі намагалися прорвати кордон поліції на Арсенальній

Читать на русском
У Києві на вул.Івана Мазепи невідомі намагалися прорвати кордон поліції. Після інциденту затримано учасника націоналістичного руху

У Києві на вул.Івана Мазепи невідомі намагалися прорвати кордон поліції. Після інциденту затримано учасника націоналістичного руху, голову броварського осередку «Моноліт».

Про це пише УП, передає Слово і Діло.

Також, начальник ГУ НП Києва Андрій Крищенко повідомив, що недалеко від площі Слави правоохоронці затримали чоловіка, який намагався пронести рушницю.

За словами Крищенка, в районі метро «Арсенальна» порядок забезпечують близько 2 тис правоохоронців, проводиться поверхнева перевірка, задіяно кінологів і металошукачі.

Як відомо, на Арсенальній стартувала хода «Безсмертний полк».

Пільги ветеранам і заборона георгіївської стрічки: що до 9 травня обіцяють політикиВ Україні сьогодні святкують День перемоги. Слово і Діло аналізувало, що політики обіцяли ветеранам.

Тим часом, Нацкорпус прийшов під будівлю телеканалу Інтер через антиукраїнську редакційну політику каналу.

У Нацраді з питань телебачення і радіомовлення закликали не розколювати суспільство після оприлюднення уривків концерту до Дня перемоги телеканалу «Інтер».

Нагадаємо, на середу, 9 травня в Україні заплановано проведення близько 1,5 тисячі масових заходів, участь в них візьмуть понад 355 тисяч осіб.

Раніше, президент заявив, що кілька поколінь українців виросли на ретельно відретушованій версії Великої Вітчизняної війни.

Детальніше про те, що до 9 травня обіцяють політики - в нашому огляді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: