9 травня: в Україні пройдуть 1500 заходів під охороною 27 тисяч правоохоронців

Читать на русском
На середу, 9 травня в Україні заплановано проведення близько 1,5 тисячі масових заходів. На посилений режим несення служби переведені більше 27 тисяч правоохоронців.

На середу, 9 травня в Україні заплановано проведення близько 1,5 тисячі масових заходів, участь в них візьмуть понад 355 тисяч осіб.

Про це повідомляє прес-служба МВС, пише Слово і Діло.

Уточнюється, що на посилений режим несення служби переведені більше 27 тисяч правоохоронців, серед них понад 17 тисяч поліцейських, близько 3,5 тисячі військовослужбовців Нацгвардії, 7 тисяч рятувальників.

Пільги ветеранам і заборона георгіївської стрічки: що до 9 травня обіцяють політикиВ Україні сьогодні святкують День перемоги. Слово і Діло аналізувало, що політики обіцяли ветеранам.

«На бойовому чергуванні також знаходяться дві тисячі одиниць техніки. Працюватимуть антиконфліктні групи, кінологи і вибухотехніки», - йдеться в повідомленні.

Тим часом, в Києві в Парку Слави проходить церемонія пам'яті загиблих з нагоди 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В урочистих заходах бере участь президент України Петро Порошенко.

Раніше, президент заявив, що кілька поколінь українців виросли на ретельно відретушованій версії Великої Вітчизняної війни.

Детальніше про те, що до 9 травня обіцяють політики - в нашому огляді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: