Ще в одній області школярам стало зле на лінійці

Читать на русском
У Новомосковську Дніпропетровської області на лінійці в школі у вівторок, 8 травня, 19 дітей поскаржилися на погане самопочуття.

У Новомосковську Дніпропетровської області на лінійці в школі №6 у вівторок, 8 травня, 19 дітей поскаржилися на погане самопочуття.

Про це повідомляє місцеве видання «Полезная газета», пише «Слово і Діло».

Через масове отруєння дітей до Черкас летить ГройсманПрем’єр-міністр України Володимир Гройсман терміново вирушає до Черкас у зв’язку з масовим отруєнням школярів у ЗОШ номер 8.

Захід, приурочений Дню пам'яті та примирення, розпочався о 8:00. Відомо, що діти перед лінійкою не відвідували шкільну їдальню.

«Діти відчули легке нездужання, в когось паморочилося в голові, але ніхто з них свідомість не втрачав. Керівництво школи ухвалило рішення викликати бригаду швидкої допомоги», – повідомляє газета.

Протягом кількох хвилин після надходження дзвінка на номер 103 до школи приїхали медики, які надали дітям усю необхідну медичну допомогу.

«Медичні працівники констатували у 18 дітей вегетосудинний пароксизм і їх не шпиталізували, а надали допомогу на місці. Одній дитині бригада швидкої допомоги поставила діагноз «Невротична реакція». Дитина 2005 року народження була ушпиталена до дитячого відділення Новомосковської міської лікарні. Після надання медичної допомоги дитина була відпущена додому», – повідомляє ЗМІ.

Нагадаємо, у вівторок, 8 травня, в Черкасах через масове отруєння ушпиталили 42 дітей.

Згодом стало відомо, що кількість потерпілих зросла до 51. Медики поставили діагноз «Отруєння невідомою речовиною».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: